< Попередня новина

Всеукраїнська толока до Дня довкілля - триває.
5.04.2019 16:10 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

«Зелений патруль» при Шепетівському учнівському лісництві приєднався до Всеукраїнської толоки до Дня довкілля. 
4 квітня спільно з лісівниками учасники патрулю та шкільного лісництва разом з лісівниками під керівництвом директора школи Курганського О.О. та лісничого Шепетівського лісництва Ситарука С.І. вийшли прибирати лісовий масив біля школи в мікрорайоні Косецькому. 
Лісові насадження Шепетівського лісництва примикають до навчального закладу і межують з населеним мікрорайоном. Для заохочення громадян берегти природу поруч з якою ми живемо лісівники Шепетівського лісництва обладнали футбольне поле, влаштували зону відпочинку. Тому місцеве населення з задоволенням відпочиває тут на природі де тиша, спів пташок і чисте повітря. Але усю цю атмосферу гармонії людини з природою нажаль грубо порушують «недалекі» мешканці мікрорайону Косецький, які  виносять і скидають сюди сміття, побудові відходи, організовуючи несанкціоновані сміттєзвалища. Хоча поблизу встановлених бесідок для відпочинку є наявні ящики для сміття, дорослі не завжди доносять туди пусті пляшки та папірчики. 
Тому на боротьбу за чистоту свого мікрорайону вийшов «Зелений патруль». Діти роздали та розклеїли листівки інформаційного змісту та допомогли дорослим позбирати сміття в мішки. Спільними зусиллями була прибрана територія біля 1-го га, за що малеча отримала морозиво від підприємця Володкевича І.

Поширити новину