< Попередня новина

Колективні збори з нагоди святкування Дня працівника лісу.
13.09.2019 15:52 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

В колі дружньої лісівничої родини сьогодні зібралися працівники ДП «Шепетівський лісгосп» для привітання з нагоди Дня працівника лісу.
Директор лісгоспу Сасюк В.М. привітав всіх присутніх з професійним святом та побажавши міцного здоров’я, щастя, добра і достатку, родинного благополуччя та вагомих трудових досягнень на благо нашої держави.
До вітального слова також долучилися: заступник начальника управління Колесник В.Г., Шепетівський міський голова Полодюк М.І., голова Шепетівської районної державної адміністрації Бузиль В.В., голова Шепетівської районної ради Дзяворук П.Ф., які в цей осінній день побажали лісівникам гідного визнання професійного внеску у загальнодержавну справу, реалізації задумів, щасливої долі, удачі, успіхів у нелегкій праці та віри у прекрасне та мирне майбутнє України.
Найкращих працівників підприємства було нагороджено грамотами та подяками від Державного агентства лісових ресурсів України, Товариства лісівників України, обласного комітету профспілки, Шепетівської міської та районної ради.

Поширити новину