< Попередня новина

День місцевого самоврядування.
9.12.2019 14:09 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Шепетівське райуправління Головного управління Держпродспоживслужби в Хм. обл.

7 грудня своє професійне свято відзначили  депутати Шепетівської міської ради, працівники виконавчого комітету та голови квартальних комітетів, – День місцевого самоврядування.
З цієї нагоди в сесійній залі Шепетівської міської ради відбулось урочисте засідання, де міський голова Михайло Іванович Полодюк зазначив, що завдяки інституту місцевого самоврядування, який сьогодні формується в Україні, — територіальні громади мають можливість об’єднануватися та активно розвиватися, реалізуючи державну політику. Цей процес дає позитивні результати розвитку у всіх сферах суспільного життя людей для їх процвітання.
Далі  Михайло Іванович за сумлінну працю на користь територіальних громад, вагомий внесок у розбудову та становлення місцевого самоврядування, активну життєву та громадську позицію, спрямовану на вирішення актуальних питань соціально-економічного, культурного розвитку міста Шепетівки та Подільського краю та з нагоди Дня місцевого самоврядування відзначив кращих працівників місцевого самоврядування Почесними грамотами Шепетівської міської ради. 
Серед нагороджених — директор ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Михайлович Сасюк.
На завершення міський голова Михайло Полодюк побажав усім хто працює в сільських, селищних, міських, районних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців - здоров’я, витримки, оптимізму та віри у розвинену, європейську Українську державу.

Поширити новину