< Попередня новина

Експозиція Держлісагентства на Міжнародній виставці "LISDEREVMASH-2019".
29.09.2019 16:52 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

З 24 по 27 вересня у Києві проходила 18-та Міжнародна виставка LISDEREVMASH.  
Головна концепція LISDEREVMASH як виставки – демонструвати повний спектр технологій для роботи з деревом. Зокрема, тут представлені машини для лісозаготівлі, пилорами та верстати для первинної обробки, обладнання для виготовлення продукції із цільної деревини, верстати для виробництва деревних плит, інструменти й комплектуючі для меблів, шпони, деревинні плити, лакофарбова продукція і клеї, тощо.
У Міжнародному виставковому центрі зібралося широке коло фахівців, які працюють в лісовій, меблевій і деревообробній галузях. Експозиція була представлена стендами понад 130 компаній із 16 країн світу, які разом демонстрували понад 220 торгівельних марок обладнання, інструментів і матеріалів. 
Серед експозицій виставки представлений виставковий стенд Державного агентства лісових ресурсів України.
Треба відмітити, що вперше цього року на LISDEREVMASH була присутня експозиція із найвідоміших українських виробників плитних матеріалів. На стенді галузевої асоціації «Меблідеревпром» презентували себе компанії «КРОНОСПАН УА» – виробник деревостружкових плит, постформінгу, постачальник ламінованої підлоги, стінових панелей, плит OSB, HDF; «СВІСПАН Лімітед» – виробник деревостружкових плит; «ОДЕК Україна» – виробник великоформатної фанери клеєної; «УКРШПОН» – виробник струганого шпону; «УНІПЛИТ» – виробник деревоволокнистих плит, фанери клеєної.

Поширити новину