< Попередня новина

Дякуємо за роботу!
8.01.2020 14:27 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прессслужба ДП "Шепетівський лісгосп"

Працювати у лісовому господарстві ніколи не було легко. Щоденна копітка, відповідальна і навіть деколи небезпечна праця, у цю професію приводить героїчних, сміливих, сильних духом людей, які є справді особливими. Щирі та привітні, забудь-якої погоди за вікном, по болотах та бездоріжжю вони гідно несуть свою почесну варту примножуючи, охороняючи, захищаючи лісові угіддя від різних небезпек. 
Саме так можна охарактеризувати працівника ДП «Шепетівський лісгосп» Віктора Геннадійовича Ружицького.  Свій трудовий шлях у лісгоспі Віктор Геннадійович розпочав у травні 1995 року водієм автопарку. З листопада 1996 року він був переведений водієм лісовозного автомобіля, де пропрацював основний період своєї трудової діяльності, а у листопаді 2012 року —  водієм пожежного автомобіля. 
Усі ці 25 років, Віктор Геннадійович, працював, служив своїй родині і забезпечував її життєвий рівень, але тепер настав час відпочити і присвятити себе своїм захопленням.
Шановний Віктор Геннадійович!
Ми щиро дякуємо Вам за професіоналізм, шануємо Ваш багатий досвід та внесок у роботі нашого підприємства. Ваша самовіддана праця,  людська тактовність та порядність, доброзичливість заслужили  глибоку шану всього колективу ДП «Шепетівський лісгосп». Ми вчимося у Вас оптимізму, працелюбності, наполегливості та людяності. Здоров»я Вам міцного, миру, добра, радості, любові, сімейного благополуччя та родинного затишку. Ми вдячні Вам за вашу працю. Живіть довго і щасливо!!! 
 

Поширити новину