< Попередня новина

НЕ ВТРАЧАЙ НАДІЮ!
3.12.2019 16:04 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Прес-служба підприємства.

Доброта….
Вона входить тихо, 
без стуку, у наші серця 
і не вимагає слави у відповідь.
Сьогодні, українське суспільство небайдуже ставиться до проблем дітей-інвалідів і приділяє велику увагу по забезпеченню умов для розвитку та безперешкодної  участі цих дітей у громадському і культурному житті нашої країни.
Таким закладом,  на Шепетівщині, є центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю в якому створені всі можливості мистецького та інтелектуального творчого розвитку дітей з обмеженими фізичними вадами.  Тут діток навчають розповідати вірші, танцювати, співати, влаштовують свята, зустрічі, де дітки показують свої вміння та навички.
Одним з таких заходів у Шепетівськoму центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, 3 грудня 2019 року, стала святкова зустріч під назвою «НЕ ВТРАЧАЙ НАДІЮ» на підтримку дітей з обмеженими фізичними можливостями.
На свято завітали Шепетівський міський голова  Полодюк М. І., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В. М., Шепетівської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №3  Банкова Л.О., волонтери, батьки, діти. Вони вручили діткам цінні подарунки. 

Поширити новину