< Попередня новина

Виїзна нарада лісівників Хмельниччини.
12.12.2019 13:23 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Шепетівське райуправління Головного управління Держпродспоживслужби в Хм. обл.

Посадити ліс — це хороша справа. 
Важливо ще, зберегти молоді насадження. 
Для цього лісівники Хмельниччини впродовж декількох років дбають про молоді дерева, знищуючи бур’яни та трав’янисту рослинність, створюють належні умови для рослин, коли вони починають формуватися, бо своєчасний догляд за лісовими культурами є передумовою створення якісних лісових насаджень для створення майбутнього лісу. 
Саме тому, 11 грудня 2019 року, на базі ДП «Старокостянтинівський лісгосп» відбулася виїзна виробнича нарада з питань ведення лісового господарства на Хмельниччині. У її роботі взяли участь начальник Хмельницького управління лісового та мисливського господарства Пешко П. С., директора та головні лісничі підприємств, а також представники партнерів лісогосподарських підприємств. Учасники наради ознайомилися з роботою підвідомчих підрозділів лісгоспу. В Сковородецькому лісництві на замовлення лісівників виробничники презентували виготовлений ТОВ "Красилівагромаш" мульчер, що працює на базі трактора МТЗ-82. 
Підбиваючи підсумки наради, начальник управління  зазначив, що мульчер працює безпечно, забезпечуючи високу якість і економічну доцільність робіт, а також сприятиме підвищенню продуктивності й ефективності роботи та зменшенню обсягів ручної праці.

Поширити новину