< Попередня новина

З ювілейною датою - 65 річчям від усієї душі, ВІТАЄМО!!!
16.12.2019 07:09 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Шановний Володимир Михайлович!
Роки, на які озираєтесь з висоти нинішньої дати, прожиті Вами напрочуд яскраво й насичено. Адже, видно, самою долею судилося обіймати відповідальні посади і з природженим організаторським хистом позитивно впливати на вирішення проблемних питань. Ви ніколи не належали до людей, що зациклюються на особистому, Вас завжди хвилювали питання суспільного життя.
Умілий, принциповий і, водночас, чуйний до людських запитів керівник, доброзичлива, мудра й далекоглядна людина - все це про Вас, шановний Володимир Михайлович. Хоча є ще немало епітетів і визначень, що характеризують Вас як непересічну, щедро обдаровану й напрочуд діяльну людину.
Нехай же Ваша кипуча енергія й душевна небайдужість не полишають ще довгі літа. Хай зігріває Вас людська вдячність, надихає зорепад удач, оберігає від прикрощів янгол-охоронець.
Ви - енергійна, цілеспрямована людина, сповнена сил і нових задумів, налаштована на робочу хвилю, оптиміст і життєлюб. І це прекрасно, що роки лише додають Вам досвіду і бажання буде корисним людям, не відбираючи молоднечого запалу і цілеспрямованої вдачі.
Ми, Ваші колеги, розділяємо урочистіcть цього свята. Хочемо побажати скромній, приємній людині міцного, здоров’я, сімейного благополуччя, затишку і злагоди в родині, тепла і любові рідних.
Поширити новину