< Попередня новина

За підсумками перевірки...
22.01.2020 16:20 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

21 січня 2020 року за участю начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Пешко П.С., першого заступника начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Золотого П.С., заступника начальника управління - начальника відділу використання лісосировинних ресурсів Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Безноско Ю.Л. головного інженера ДП «Шепетівський лісгосп» Кутасєвіча С.А., головного лісничого ДП «Шепетівський лісгосп» Заблоцького О.В.  було проведено огляд лісокомплексу ДП «Шепетівський лісгосп» та окремих ділянок заготівлі деревини. За результатами перевірки було виявлено недоліки в роботі структурних підрозділів.  
22 січня 2020 року за участю директора ДП «Шепетівський лісгосп» В.М. Сасюка, головних спеціалістів, керівників структурних підрозділів та лісової охорони було проведено нараду з виїздом на місце виявлених зауважень. 
По підсумках наради, наказом № 71 від 22.01.2020 року, керівників структурних підрозділів попереджено та вказано на недопущення подібних ситуацій в подальшій роботі підприємства, а винних осіб  притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Поширити новину