< Попередня новина

На часі – охорона праці.
18.11.2019 09:29 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

В ДП «Шепетівський лісгосп» відбулося виїзне засідання оперативного, адміністративно-громадського контролю з охорони праці IV рівня під головуванням заступника начальника Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Колесника В.Г.,  участь в якому в’язали керівники підрозділів, помічники, майстри лісництв.
Під час засідання розглядалися ряд важливих питань, зокрема про стан охорони праці в структурних підрозділах підприємства, проблемні питання ОП в галузі лісового господарства та шляхи їх вирішення, вимоги безпеки під час виконання лісосічних робіт та вантажно-розвантажувальних робіт, та інші.
Директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М. зазначив, що на виконання  комплексних заходів з охорони праці на підприємстві витрачено 195,40 тис. грн. зокрема  на забезпечення спецодягом, спецвзуттям, засобами індивідуального захисту, медикаментами, навчання, медичні огляди та інше.
Головний лісничий підприємства Заблоцький О.В. повідомив присутніх, що за результатами проведеної перевірки розроблено та виконуються заходи щодо усунення виявлених порушень вимог законодавства з охорони праці при виконанні лісосічних робіт, посилено контроль за виконанням посадових осіб підрозділу своїх функціональних обов’язків з охорони праці.
Підводячи підсумки комісії Колесник В.Г., відзначив, що у процесі перевірки були виявлені незначні порушення з охорони праці. Володимир Григорович відзначив, що керівництвом лісгоспу проводиться відповідальна робота по вирішенню технологічних, організаційно-технічних та санітарно-побутових питань спрямованих на забезпечення нормативних, законодавчих актів з питань охорони праці у лісгоспі.
Комісія визнала роботу колективу підприємства з питань охорони праці задовільною.

Поширити новину