< Попередня новина

Народний депутат України Олексій Жмеренецький провів зустріч з працівниками ДП «Шепетівський лісгосп».
21.11.2019 15:20 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Державне підприємство «Шепетівське лісове господарство» відвідав народний депутат від одномандатного виборчого округу №190 Олексій Жмеренецький.
В ході зустрічі народного депутата з колективом апарату підприємства обговорювалися важливі питання, що сприятимуть розвитку лісової галузі, яка зараз знаходиться в складному фінансовому становищі.
Зокрема:
-скасування рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів на рубках формування і оздоровлення лісів, а конкретніше при проведенні проріджування, прохідних та вибіркових санітарних рубках;
-запровадження усередненої ставки рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів;
-зменшення ставки рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів з 01 січня 2020 року на 10%;
-скасування податку на лісові землі (земельний податок), ставка якого складає 0,1 % від нормативної грошової оцінки площі ріллі по області;
-технічного переоснащення підприємства.
Олексій Сергійович, разом з директором лісгоспу Сасюком Володимиром Михайловичем відвідали лісокомплекс підприємства, де ознайомилися з роботою дільниці по розпилюванні деревини. Саме на цій дільниці виготовляються пиломатеріали, які в подальшому реалізуються для споживачів в Україні та за кордоном. 
Народний обранець радо спілкувався з працівниками підприємства, обговорюючи питання, що стосуються лісової галузі і не тільки.

Поширити новину