< Попередня новина

БЕРЕЖІТЬ ЛІСИ ВІД ПОЖЕЖ !
29.07.2021 11:30 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  прес-служба ДП "Славутський лісгосп"

     ДП «Славутське лісове господарство» нагадує про дотримання Правил пожежної безпеки при відвідуванні лісових масивів. Порушники «Правил пожежної безпеки в лісах України» несуть адміністративну і кримінальну відповідальність згідно Адміністративного та Кримінального кодексів України.
     Згідно статті 77 КУпАП, порушення вимог пожежної безпеки в лісах – тягне за собою накладення штрафу на громадян від дев’яноста до двохсот сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та на посадових осіб - від двохсот сімдесяти до дев’ятисот  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
      Знищення або пошкодження лісу внаслідок необережного поводження з вогнем, а також порушення вимог пожежної безпеки в лісах, що призвело до виникнення лісової пожежі або поширення її на значній площі - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двохсот сімдесяти до дев’ятисот  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та на посадових осіб - від шістсот тридцяти до однієї тисячі восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
     Адміністрація ДП «Славутського лісгоспу» звертається до жителів міста Славути, Нетішин та навколишніх сіл Шепетівського району з проханням не розкладати багать у лісі та тимчасово обмежити в`їзд автотранспортних засобів до лісових масивів.
           
      У разі виявлення місця загоряння просимо звертатися за телефонами цілодобового чергового по 
     ДП «Славутський лісгосп» (03842) 7 14 59, або моб. 067 657 25 06.
 
     З подякою, адміністрація ДП «Славутський лісгосп»

Поширити новину