< Попередня новина

Керівники обласної адміністрації з робочим візитом у ДП "Шепетівський лісгосп"
28.04.2020 15:55 - давність новини: 4 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

Вчора, 29.04.2020 року, Державне підприємство «Шепетівське лісове господарство» з робочим візитом відвідали голова Хмельницької ОДА Габінет Д. А., народний депутат України Стефанчук М. О., начальник управління лісового та мисливського господарства Пешко П.С., перший заступник начальника управління лісового та мисливського господарства Золотий П. С., заступник начальника управління лісового та мисливського господарства Безноско Ю. Л., директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М..
У Шепетівському лісництві представники обласної адміністрації мали змогу оглянути лісові культури різних років створення, ознайомилися з проведенням рубок догляду в молодняках та  механізацією догляду за лісовими культурами за допомогою подрібнювача (мульчера) “Kansas” на базі трактора МТЗ-82.
На лісокомплексі ДП «Шепетівський лісгосп» гості ознайомилися з роботою електронного обліку деревини, питанням сортування та реалізації лісопродукції вітчизняним споживачам і переробки лісоматеріалів круглих низькосортних порід.
Не менш цікаво було подивитися на роботу дільниці  переробки деревини, де більша увага була приділена питанню використання відходів лісопилення.

Поширити новину