< Попередня новина

Лісівники озеленюють планету
13.04.2021 14:12 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

В суботу, 10 квітня, лісівники Шепетівщини долучились до  глобальної екологічної акції «Озеленення планети».
Її метою, як відомо,  є привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами. Відтак у цій благій справі працівники ДП «Шепетівський лісгосп» взяли участь, так би мовити, широким родинним колом, із своїми сім’ями, з дітьми. Їх у цьому підтримали й деякі депутати міської ради. Загалом у заході взяли участь  два десятки подвижників озеленення.
Акція тривала у кварталі № 33 Кам’янківського лісництва. Її учасники на майже двох гектарах висадили дев’ять тисяч штук садивного матеріалу – саджанців сосни звичайної та ялини європейської із закритою кореневою системою.
Як зазначають лісівники, долучитись до глобальної екоініціативи «Озеленення Планети» може кожна людина, а також компанії, підприємства, організації, політики, блогери і всі люди, які хочуть, щоб наша планета була свіжою, чистою та з гарним майбутнім, сприятливою до життя, творчості та розвитку.

Поширити новину