< Попередня новина

На передодні свята Покрови Пресвятої Богородиці,
13.10.2020 09:15 - давність новини: 3 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

 
у військовій частині А 2007 Шепетівського гарнізону, відбулося богослужіння під час якого освячено пам’ятного хреста та місце під будівництво майбутньої каплиці для військовослужбовців частини та громадян міста Шепетівка які проживають поблизу.
В освячені приймали участь заступник головного капела архімандрит Даниїл Тарнавський, капелан Дмитро Махота, капелан частини А-2007 протоієрей Василь Гетьман протоієрей Сергій Скоробогатий.
На служіння був запрошений директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М..
Від колективу ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Михайлович привітав військовослужбовців з Днем захисника України, Днем Українського козацтва та з святом Покрови Пресвятої Богородиці побажавши міцного здоров’я та спокійної служби для військовослужбовців та їх  родин та миру для України.
Від імені керівництва військової частини за сумлінне виконання громадського обов’язку, патріотизм, вагомий внесок у розвиток Збройних Сил України та забезпечення обороноздатності держави грамотою було нагороджено Володимира Сасюка.
А також, від імені синодального управління військового духовенства, нагороджено благословенною грамотою за заслуги перед помісною Українською православною церквою Володимира Сасюка та Євгена Гордія.

Поширити новину