< Попередня новина

Навчання з цивільної оборони.
5.06.2019 16:27 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

В Україні щорічно виникає понад одну тисячу надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру, в наслідок яких гине значна кількість людей, а матеріальні збитки сягають кількох мільярдів гривень. 
З метою вдосконалення своїх навиків пов’язаних з ліквідацією надзвичайної ситуації у ДП «Шепетівський лісгосп» було проведено комплексне навчання з цивільного захисту відповідно до план-графіку
Головною метою навчань було відпрацювання практичних заходів по вмінню реагувати на виникнення НС на підприємстві. 
Навчання для працівників лісгоспу проводили: завідувач навчально-консультаційного пункту Попович Ю.Б. та заступник начальника 21 ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Головко Р.В.
Під час навчання відпрацьовувались заходи пов’язані з удосконаленням навичок керівників ланок з організації та проведення заходів захисту персоналу у надзвичайних ситуаціях, проведення евакуаційних заходів при виникненні НС, гасіння умовної пожежі силами формувань. 
Підводячи підсумки навчань  керівник підприємства наголосив : «Щоб уникнути важких наслідків небезпеки, потрібно вміти діяти при її виникненні. Перш за все людина має проаналізувати ситуацію, відтак скласти план, як уникнути важких наслідків.  Отже, потрібно оцінити рівень небезпеки. Це можливо лише тоді, коли працівники  володіють певним рівнем знань». 

Поширити новину