< Попередня новина

Співчуваємо.
11.05.2019 09:42 - давність новини: 5 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба підприємства

10 травня на 85 році  пішов з життя Заслужений лісівник України, патріот українських лісів, колишній директор ДП «Шептівський лісгосп» Бачинський Карло Йосипович.
Народився Карл Йосипович у селі Ревуха Летичівського району, що на Хмельнниччині. Після закінчення лісогоспо-дарського факультету Української сільськогоспода-рської академії, пройшов трудовий шлях від техніка-лісовода до голови Ізяславського райвиконкому.
Свої знання і вміння втілював у виробництво на посадах лісничого, головного лісничого, директора найбільших у Хмельницькій області Ізяславського та Шепетівського лісгоспзагів, здійснював керівництво деревообробним комбінатом, військовим лісгоспом. І де б він не працював, на всіх ділянках займався відтворенням лісів, лісозаготівлею та переробкою продукції, будівництвом, але завжди і скрізь на першому місці у нього відзначався раціоналізм та людський фактор.
До сьогоднішнього дня лісівники Шепетівщини вдячні за будівництво переробних цехів, гаража, лісових доріг і, перш за все, за людське ставлення до них, адже за плечами керівника сотні людських доль з різними питаннями та проблемами, які вдало вирішувались саме завдяки Карлу Йосиповичу.
Колектив ДП «Шепетівський лісгосп» висловлює щирі співчуття для родини, в наших серцях Карла Йосиповича залишиться принциповою й чуйною людиною, яка віддано служила Батьківщині та обраній справі, а світла пам’ять про нього назавжди збережеться серед лісівників Шепетівського краю.

Поширити новину